Hirdetés

Állítólag Sam Raimi és Marc Webb is kivette a részét a Nincs hazaút forgatókönyvéből

|

Nem kizárt, hogy a két korábbi Pókember franchise rendezője visszatért, hogy segítsenek elvarrni néhány befejezetlen szálat.

Hirdetés

Nem sok szépíteni való van azon, miszerint a Pókember: Nincs hazaút az utóbbi néhány esztendő egyik legrosszabbul őrzött titka, hiszen a kellően szemfülesek már hónapokkal a hivatalos előzetes leleplezése előtt értesülhettek a multiverzum minden sarkából érkező régi-új gonosztevők kilétéről. A másik ilyen szinte már nyílt titoknak számító fordulat a Tobey Maguire és Andrew Garfield-féle Pókemberek nagy visszatérése, mely pletykát most tovább erősíti egy nemrég szárnyra kelt új híresztelés, miszerint a két korábbi hálószövő eddig nem látott története is fontos szerepet fog kapni a Nincs hazaútban.

Hirdetés

A The Cosmic Circustól származó, erős fenntartásokkal kezelendő információ azt taglalja, hogy a Pókember: Nincs hazaút mögött álló kreatív csapat korábban konzultációkat folytatott Sam Raimivel és Marc Webbel azzal kapcsolatosan, hogy közösen találják ki, pontosan mi is történt Garfield és Maguire karaktereivel, mióta utoljára láttuk őket a saját filmjeikben. De emellett fontos szempont volt az is, hogy az írók megfelelő magyarázattal tudjanak szolgálni A csodálatos Pókemberben látott - végül börtönbe kerülő - Gyík, valamint a Pókember 3. végén békésen távozó Homokember visszatérésének körülményeire.

Az ehhez hasonló a közkedvelt hálószövő ellenlábasaira koncentráló visszaemlékezések egyébként egyáltalán nem új keletűek a Holland-féle trilógiában, elvégre mind Michael Keaton Keselyűjének, mind pedig Jake Gyllenhaal Mysteriójának indítékairól is hasonlóképp tudhattunk meg többet a legutóbbi két MCU-s Pókember film története során, így remélhetőleg az alkotóknak ezúttal sem okozott gondot, hogy valóban jelentőségteljes kontextusba helyezzék a gonoszok motivációit.

Ezt láttad már?

Rengeteg hír, cikk és kritika vár ezen kívül is a Puliwoodon. Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert kiválogatjuk neked azokat, amikről biztosan nem akarsz lemaradni.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.