Hirdetés

További két gonosz feltűnése lepleződhetett le a Pókember: Nincs hazaút kapcsán

|

Lassan tényleg mindenki benne lesz a filmben. Vigyázat, spoilerek!

Hirdetés

Egyértelműen az év legnagyobb durranásának ígérkezik a decemberben belibbenő Pókember: Nincs hazaúthiszen a filmben Benedict Cumberbatch közönségkedvenc Strange dokijának hála bevezetésre kerül a multiverzum, aminek köszönhetően jó néhány régi-új Pókember gonosz is tiszteletét fogja tenni a történet során. Azt már egy ideje tudni az előzetesből, hogy Alfred Molina Doktor Oktopusza feltűnik a film során (emellett Jamie Fox Elektrójára és Willem Dafoe Zöld Manójára is erős utalást kaptunk), de a legújabb hírek szerint további két antagonista beköszönésére is számíthatunk. 

Hirdetés

Az Empire Magazine legutóbbi számában ugyanis a főoldal mellett egy egész fejezetet szenteltek az új Pókember-kalandnak. A lenti tweet írója erről töltött fel néhány oldalt, amelyek közül az elsőn jól kivehető, hogy a szöveg konkrétan megemlíti A csodálatos Pókemberből ismerős Gyík (Rhys Ilfans alakításában), és a Pókember 3-ban feltűnt Homokember (Thomas Haden Church) nevét is, akik felbukkanására így szintén nagy esély mutatkozik.

Emellett beszédes a magazin előfizetői számára tartogatott címlap is, amely tele van utalásokkal, például Homokember öklét is felfedezhetjük. A Pókember: Nincs hazaút december 17-én érkezik a mozikba, és most már nagyon kíváncsiak vagyunk a végeredményre.

Ezt láttad már?

Rengeteg hír, cikk és kritika vár ezen kívül is a Puliwoodon. Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert kiválogatjuk neked azokat, amikről biztosan nem akarsz lemaradni.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.