Hirdetés

Álmodnak-e az androidok elektronikus bárányokkal?

|

Nem igazán ezt a kérdést szeretném megválaszolni, de annyira imádom ezt a könyvcímet, hogy úgy éreztem ennél jobbat ki sem találhatnék. Hogy még ráadás is legyen, igazából a cikk témája is a könyvhöz-filmhez kapcsolódik.

Hirdetés

Josh Evans egy külföldi honlapszerkesztő, esztéta, és más területeken is bűvészkedő polihisztor, ami most csak annyiban fontos, hogy ő írta eme cikknek a tárgyát (persze nem a fentebb említett művet). Véleménye szerint sokan csak a Szárnyas fejvadász filmet látták, és nem olvasták a mű alapjául szolgáló Phillip Kindred Dick (már csak azért is kiírom) könyvet. Ezzel én nem feltétlenül értenék egyet, lehet hogy náluk ez így van, de szerintem elég népszerű volt a könyv is. Azért.

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.