Hirdetés

Amanda Seyfried a Ted 2-ben

|

Úgy tűnik, Seth MacFarlane új múzsára lelt: Amanda Seyfried nem elég, hogy fontos szerepet játszik a rendező legújabb filmjében (A Million Ways to Die in the West), a Ted 2-ben is helyet fog kapni.

Hirdetés

Seth MacFarlane trágárkodó macijáról szóló filmje két éve óriási sikert aratott, így nem is csoda, hogy a folytatásra igény van, Seyfried kisasszony pedig legalább végre kap egy szerepet, melyben tündökölhet és netalántán a humorát is megvillogtathatja. Természetesen nem arról van szó, hogy MacFarlane összebalhézott volna Kunis-szal, állítólag sokkal inkább kreatív döntésről van szó, a rendező a többi két íróval (Alec Sulkin, Wellesley Wild) együtt találták ki. Szóval ne lepődjünk meg, ha Mark Wahlberg az ő személyében fog új partnerre lelni.

A Ted első része az év egyik legmókásabb filmje volt szerény véleményem szerint, a folytatástól se várok kevesebbet (bár inkább csak óvatosan várom), Amanda Seyfried pedig tud, ha akar. De ha más nem, hát a férfiszemnek igazán kellemes látványt nyújt.

A Ted 2 2015. június 26-án kerül majd a mozikba.

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.