Hirdetés

Amber Heard megerősítette, hogy visszatér Meraként az Aquaman 2-ben

|

A rosszindulatú pletykák ellenére a színésznő ismét látható lesz a szerepben.

Hirdetés

Miután a perekben és vádaskodásokban gazdag válás következtében exférje, Johnny Depp épp a múlt héten kényszerült otthagyni Grindelwald szerepét a Legendás állatok-filmekben, a színész támogatói azóta is Amber Heard kirúgásáért kampányolnak az Aquaman 2-ből. Egy ezzel kapcsolatos petíció történetesen már bőven egymillió aláírás felett jár, Heard azonban hamar eloszlatta a kételyeket az Entertainment Weeklynek adott nyilatkozatában.

Hirdetés

Nagyon hálás vagyok a rajongóktól kapott szeretetért és elismerésért az Aquaman miatt, amiből a címszereplő mellett Merának is bőven kijutott, ez pedig azt jelenti, hogy mindketten visszatérünk a folytatásra. A castingot érintő döntésekben nem a fizetett híresztelések és közösségi kampányok diktálnak, mert ezeknek nincs valóságalapjuk. Valójában csakis a rajongóknak köszönhető, hogy elkészülhetnek az Aquaman-filmek. Izgatott vagyok, hogy jövőre nekiláthatok.

A színésznő tehát egyértelművé tette, miszerint nincs valóságalapja semmilyen olyan pletykának, ami az ő kirúgásáról vagy lecseréléséről szól, szóval minden bizonnyal vele is találkozunk majd az Aquaman következő részében, ami jelen állás szerint 2022. december 16-án debütálhat a vásznakon. Kapcsolódó hír, hogy James Wan rendező szerint a folytatás sokkal komolyabb hangvételű lesz, mint az első volt, és relevánsabb a mai világra nézve. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.