Hirdetés

Amerika Kapitány 2 – Anthony Mackie, mint Sólyom

|

Egyre érkeznek a hírek a várva-várt képregényfilmekről. A nagy sikert aratott Amerika Kapitány folytatása sok kérdést felvet, főleg azt, hogy a régi karakterek közül kik térhetnek vissza. De érkeznek újak is!

Hirdetés

Falconról tudni kell, hogy a hagyományos képregény karakterek közül ő az egyik legelső amerikai színes bőrű hős. A karakter, Sam Wilson Harlemből származik, és számos utcai kalandja volt a Kapitánnyal a 70’es években, amikor a partneréül szolgált. Erejét egy ruha adja, ami képessé teszi a repülésre, és felturbózza fizikai erejét is, valamint telepatikusan képes madarakkal diskurálni.

A Winter Soldier részletein még dolgoznak a készítők, de az biztos, hogy a sztori a Második világháború és a jelen között fog ingázni.

Mackie szerepel továbbá egy sokak által várt filmben, a Gangster Squad-ban is, de nemrég fejezte be a filmezést Michael Bay Pain and Gain-jében, és játszani fog Brad Furman drámájában, a Runner Runner-ben, Ben Affleck é Justin Timberlake társaságában. Kíváncsian várjuk a további híreket az Amerika Kapitányban való felbukkanásáról.

 

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.