Hirdetés

Amerika Kapitány 2 – Anthony Mackie, mint Sólyom

|

Egyre érkeznek a hírek a várva-várt képregényfilmekről. A nagy sikert aratott Amerika Kapitány folytatása sok kérdést felvet, főleg azt, hogy a régi karakterek közül kik térhetnek vissza. De érkeznek újak is!

Hirdetés

Pár napja tudthattuk meg a Comic-Con keretein belül, hogy az Amerika Kapitány folytatása a The Winter Soldier alcímet kapja. Bár még csupán Chris Evans visszatérését erősítették meg, Sebastian Stan-re is számíthatunk, ugyanis karaktere, Bucky Banes lesz az agymosott orosz fejvadász, Winter Soldier. Megjelenése még megerősítésre vár, ám legfrissebb hírek szerint Anthony Mackie is csatlakozik a stábhoz, aki Falcon-t fogja alakítani. Részletekért kattintsatok a folytatásra!

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.