Hirdetés

Amerika kapitány és Thor – Gyűjthető poszterek, kártyák, élethű tárgyak

|

A Marvel, úgy látszik, két film között is ellát minket minden földi jóval. Ezúttal stílusos, a filmből ismert Amerika kapitány poszterekkel, kártyákkal, életnagyságú Mjölnirrel és Thor sisakjával kedveskednek a rajongóknak.

Hirdetés

Olyan nagyszerű, minőségi darabokat vehetünk szemügyre, mint az Amerika kapitány – Az első bosszúállóban látható propaganda poszterek, melyek arra buzdítanak minket, hogy lépjünk be a hadseregbe, vagy egyéb módon támogassuk azt. Még az a plakát is megvásárolható, amely a turné félbeszakítását hirdeti, keresztbe ragasztott cetlin. A Bosszúállókban látott Amerika kapitányos kártyák szintén nagyon jól néznek ki, és nem csak az eredeti, de a „véres” kártyákat is megkapjuk, melyeket Nick Fury adott a Bosszúállóknak. Érdekesség, hogy a posztereket nem mai papírra nyomtatták, hanem arhív papírra, így még élet hűbb, korabeli képeket kapunk.

Ha ez nem lenne elég, a Thor rajongókkal (köztük jómagam is) nagy örömmel tudatják, hogy beszerezhető az életnagyságú Mjölnir, Thor híres pörölye, valamint Thor szárnyas sisakja is, melyet az első filmjében viselt. Arról sajnos nincs információ, hogy kis hazánkban miként lehet majd beszerezni a kellékeket, de nagyon valószínű, hogy csak külföldi megrendelés által. Mindenesetre október 9-ig várnunk kell a megjelenésig, addig csupán előrendelést fogadnak el a cégnél.

Akit bővebb információk érdekelnek egyes tárgyakról, vagy megvásárolna párat, látogasson el az  efxcollectibles.com weboldalra.

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.