Hirdetés

Dátumot kapott az Amerikába jöttem 2

|

Eddie Murphy nem egyhamar tér vissza Akeemként.

Hirdetés

Nagyjából egy hónapja számoltunk be róla, hogy rendezőjére talált az 1988-as vígjáték, az Amerikába jöttem folytatása, ugyanis az Eleven testek készítője, Jonathan Levine került a projekt élére, amelynek forgatókönyvéért a főszereplő Eddie Murphy és Kenya Barris (Feketék fehéren) felelnek. 

Hirdetés

Noha a sztoriról egyelőre még nem ismerjük, azonban a The Hollywood Reporter információinak köszönhetően legalább már azt tudjuk, hogy a második részt 2020. augusztus 7-én fogja mozikba küldeni a Paramount Pictures, amely egyelőre jó időzítésnek tűnik, ugyanis még csupán a Warner Bros.-nak van betervezve egy ismeretlen projektje akkorra, egy héttel korábban pedig a Sony Morbiusa nyit, amelynek egészen más a célközönsége.

Hogy az Amerikába jöttem mellékszereplői, így Arsenio Hall, James Earl Jones, Eriq La Salle, Shari Headley és John Amos visszatérnek-e a következő felvonásra, az még kérdéses, mindazonáltal kíváncsian várjuk, hogy Murphy-éknek hogyan sikerül a koncepció felmelegítése ennyi év kihagyás után.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.