Hirdetés

Amerikában Twilight rajongókat akart mészárolni egy férfi

|

Igen-igen, úgy ahogy Colorado-ban a Batman-film alatt, az amerikai Missouri államban egy férfi szintén mészárolni akart a film vetítése alatt. Szerencsére nem jött össze neki.

Hirdetés

A nő elmondta a hatóságnak, hogy fia ugyanolyan fegyvereket vásárolt, mint amilyeneket nyáron a coloradói mozis lövöldözésben használt James Holmes is (aki a vád szerint 12 emberrel végzett, 58-at pedig megsebesített) a Sötét lovag - Felemelkedés című filmnek a vetítésén. Lammers anyja attól tartott, hogy fia meg akarja ismételni a coloradói vérengzést. A nyomozó, aki kihalgatta a Blaec Lammers nevű férfit, közölte: a fiatalember jegyet vásárolt az Alkonyat - Hajnalhasadás 2. rész vasárnapi vetítésére. A gyanúsított ugyanakkor azt is fontolgatta, hogy egy helyi szupermarketet is célba vesz. A nyomozó szerint a férfi beismerte, hogy "gyilkos gondolatai" voltak és hogy valóban a nézők közé akart lőni a film bemutatóján. Két fegyvert vett, azokhoz pedig 400 töltényt. Pénteken terrorfenyegetéssel és fegyveres bűncselekmény elkövetésére tett kísérlettel vádolták meg.

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.