Hirdetés

Nyerj páros belépőt az Amerikai bérgyilkos premier előtti vetítésére! (Lezárva)

|

Úgy harcol, mint Jack Reacher, úgy tud eltűnni, mint Jason Bourne és olyan kiváló tanítója van, mint Michael Keaton. Ki akarna ujjat húzni Mitch Rapp ügynökkel? Derítsétek ki az Amerikai bérgyilkos premier előtti vetítésén, hogy mire megy ki a játék!

Hirdetés

Michael Cuesta (Jobb, ha hallgatsz, Az áruló szív, Homeland: A belső ellenség) akció-thrillere, az Amerikai bérgyilkos Vince Flynn híres regényfolyamát vette alapul, sztorijának középpontjában ennek köszönhetően Mitch Rapp (Az útvesztő franchise-ból ismert Dylan O'Brian) áll, aki - miután meggyilkolták a barátnőjét - bepöccen és a CIA kötelékbe szegődik, hogy kegyetlenül leszámoljon mindazokkal, akik ártatlanok életére törnek. Ebben lesz a segítségére a Michael Keaton által alakított profi, Stan Hurley, akinek korábbi tanítványával, a Szellemmel (Taylor Kitsch) kell felvenniük a harcot. 

Hirdetés

Az Amerikai bérgyilkos izgalmas, jó alapanyagból készült és minden percben egy ismerős arcot vonultat fel a vásznon (például az örökös Poirot, David Suchet is a stábban van), így abszolút érthető, ha valaki kíváncsian várja a szeptember 14-én mozikba kerülő filmet. A szerencsésebbeknek azonban nem kell addig kibírniuk, hiszen a Freeman Filmmel közös nyereményjátékunkban kisorsolunk 3 darab páros belépőt a premier előtti vetítésre. Ha szeretnétek részt venni a sorsolásban, válaszoljatok egy kérdésre szeptember 12-én, délig

Melyik filmjéért jelölték Oscar-díjra Michael Keatont?

a, Birdman avagy (A mellőzés meglepő ereje)

b, Spotlight - Egy nyomozás részletei

c, Az alapító

A helyes válasz betűjelét ezúttal is a puliwood@project029.hu e-mail címre várjuk "Bérgyilkos" tárggyal. A vetítés egy budapesti moziban lesz szeptember 13-án este. A nyertesekkel a kezdés pontos időpontját illetően felvesszük a kapcsolatot (kérjük, hogy csak olyan jelentkezzen, aki biztosan el tud menni a vetítésre!). A nyereményjátéknak NEM feltétele, de ha szeretnétek a továbbiakban is elsők között értesülni a játékainkról, érdemes követni a Facebook oldalunkat. Sok sikert kívánunk!

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.