Hirdetés

American Assassin előzetes - bérgyilkos születik

|

Első előzetesén az American Assassin, ami akár egy új sorozat nyitódarabja lehet.

Hirdetés

Az Útvesztő-széria főszereplőjéről, Dylan O'Brienről nem sokat lehetett hallani manapság, leginkább a harmadik rész során elszenvedett súlyos balesetét (elütötte egy autó), ami miatt a forgatást is fel kellett függeszteni, így a záróepizód majd csak jövőre érkezik. Azonban az így megkavart naptárának köszönhetően letudta forgatni a Vince Flynn bestsellere alapján készült akcióthrillert. Ennek ellenére nehéz eldönteni, hogy a baleset nyomait látjuk O'Brien arcán, a fásultságot a szerep kívánta meg, vagy ennyire nem passzol hozzá a szerep.

Hirdetés

O'Brien alakítja Mitch Rappet, aki a barátnője meggyilkolása után kicsit bepöccen, majd egy csapásra a CIA kötelékeiben találja magát. A film szemmel láthatóan egy eredet sztori és egyértelmű, hogy a trailert közzétevő CBS Films, valamint a Lionsgate egy új sorozatnak kíván megágyazni, mivel Flynn regényei eddig 15 kötetnél tartanak.

Akármennyire is elcsépeltnek tűnik, vagy nehéz az amúgy tehetséges, de még mindig kölökképű O'Brient marcona akcióhősként komolyan venni (pláne, ha a Teen Wolf - Farkasbőrben hiperaktív Styles-aként rögzült az emberben), a castingon azért érződik a franchise készítési szándék, hiszen a feltörekvő O'Brien mellé betettek egy már valamivel rutinosabb Taylor Kitscht és a mostanság másodvirágzását élő Michael Keatont, aki nagyon is badass a látottak alapján, mint Mitch Rapp oktatója és mentora. És ki tudja: lehet, hogy Rapp lesz az új Jason Bourne, hiszen anno a kölyökképű Matt Damonban is rengetegen kételkedtek. Az American Assassint az egyébként abszolút korrekt Jobb, ha hallgatsz rendezője, Michael Cuesta követte el, a bemutató pedig szeptember 15.-én esedékes, amely időszak O'Brien előző két Útvesztő-mozijának már szerencsét hozott. Talán most sem lesz másképp.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.