Hirdetés

Az Amerikai botrány írója készíti a Szemfényvesztők 3-at

|

A Lionsgate végre új életet lehel a zsivány bűvészekbe.

Hirdetés

A 2013-ban szinte a semmiből érkező Szemfényvesztők egy igazán kellemes kis meglepetés volt, ahol négy igen ügyes bűvész a káprázat erejét használta fel arra, hogy a lehető leglátványosabb módon raboljon ki különböző bankokat. Persze a történetben jóval több rejlett ennél, amit egy olyan sztárokból összeverbuvált színészgárdával fejeltek meg, mint Jesse Eisenberg, Woody Harrelson, Dave Franco, Isla Fischer, Michael Caine, Lizzy Caplan, Morgan Freeman és Mark Ruffalo. 

Hirdetés

Három évvel később annak rendje és módja szerint megérkezett a folytatás Jon M. Chu rendezésében, amely bár nem sikerült rosszul, a varázslat ami oly sikeressé tette az első részt sajnos már csak nyomokban volt megtalálható benne. Nem is csoda hát, hogy a Lionsgate ilyen sokat várt a harmadik résszel, aminek a forgatókönyvét az Amerikai botrányt is író Eric Warren Singer fogja körmölni egy saját ötlet alapján. Az ígéretek szerint az új rész úgy frissíti majd fel a kissé megfáradt formulát, hogy közben megtartja az első epizód minden erényét. Vagyis a humor, a varázslat, és az eredeti színészgárda tagjai is mind visszatérnek, miközben vadonatúj szereplőket is lehetőségünk lesz megismerni. 

Ericet mindig is lenyűgözte az illúzióteremtés és a megtévesztés művészetének szinte összes formája, így egy nagyszerű ötlettel keresett meg minket, amely nemcsak hogy kibővíti a Szemfényvesztők mitológiáját, de a négy lovast is egy teljesen új szintre emeli, miközben a már ismert karakterek mellett újakat is bemutat. - fogalmazott Nathan Kahane, a Lionsgate Motion Picture Group elnöke. 

Az elhangzottak alapján nincs kizárva, hogy a Szemfényvesztők 3. egyfajta soft rebootként fog funkcionálni, mindenesetre premierdátumról, netán a rendező személyéről még nem esett szó. Nem úgy a producerekről, akik közt megtaláljuk többek közt Bobby Cohent és Alex Kurtzmant, míg a Lionsgate részéről Meredith Wieck, valamint Aaron Edmonds lesz a projekt felelőse. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.