Hirdetés

Amerikai Pite 4 - Az első képek + Az első trailer

|

Rég volt, szinte igaz sem volt, hogy az Amerikai Pite első részén nevettünk jóízűen, majd követte két hasonlóan jó sztori, de utána az alapszereplők mentek, a gagyiság pedig jött.

Hirdetés

A megszokott banda visszatér East Great Falls-ba, hogy részt vegyenek a tíz éves osztálytalálkozón és felelevenítik a régi emlékeket, valamint rádöbbennek, hogy senki sem változott egy fikarcnyit sem, csak az életük. Oz szakított Heather-rel, Stiffler-nek nem úgy alakult az élete, ahogy szerette volna, Jim feleségül vette Michelle-t és YouTube szenzáció lett és Jim apja még mindig remek tanácsokat osztogat. Az Amerikai Pite újabb része az eredeti szereplőkkel 2012. április hatodikán kerül kiadásra külföldön, a hazai dátum még várat magára.

Teaser Trailer:

 

 

Képek:

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.