Hirdetés

Andrew Koji ezúttal egy fantasy-akciófilmben villantja meg a képességeit

|

A Boy Kills Worldben a Harcos főszereplője mellett Bill Skarsgard is oda fog csapni a rosszfiúknak.

Hirdetés

Akik figyelemmel kísérik az HBO Harcos című sorozatát, azoknak bizonyára ismerősen csenghet Andrew Koji neve, mint a széria főszereplője. Továbbá az sem kizárt, hogy egy új csiszolatlan gyémántot látnak benne az akciószínészek palettáján - de ha a nézők még nem is teljesen biztosak ebben, a stúdiók mindenképp.

Hirdetés

Koji ugyanis most csatlakozott a Boy Kills World címre hallgató projekthez, amihez korábban már olyan nevek szerződtek, mint Bill Skarsgard, Jessica Rothe vagy Yayan Ruhian. Ebben a disztopikus világot bemutató filmben egy süketnéma fiút (Skarsgard) kísérhetünk majd végig, akinek családját lemészárolják. A fiú a tragédiát követően a közeli dzsungelbe menekül, ahol egy sámán (Ruhian) karolja fel, aki kiképezi őt arra, hogy bosszút állhasson családja gyilkosain.

Már csak a cím alapján is véresnek ígérkező filmet Dél-Afrikában fogják forgatni, melynek produceri felügyeleteit többek között Sam Raimi látja el. A rendezői székbe az elsőfilmes Moritzh Mohr került, aki korábban a Viva Berlin! sorozatot dirigálta.

Ezt láttad már?

Rengeteg hír, cikk és kritika vár ezen kívül is a Puliwoodon. Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert kiválogatjuk neked azokat, amikről biztosan nem akarsz lemaradni.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.