Hirdetés

Andron - Baldwin és Glover egy sci-fi thrillerben

|

Egy ígéretes, új sci-fi bukkant fel a láthatáron, amelyben Alec Baldwin és Danny Glover karaktereinek egy horrorisztikus labirintusban kell túlélniük.

Hirdetés

Nem emlékeznek rá, hogy kik ők vagy hogyan kerültek oda, viszont ahhoz, hogy kijussanak belőle, kódokat kell fejteniük, jeleket olvasniuk és teszteket teljesíteniük. Szükségből kénytelenek együttműködni, míg a külvilág a sorsukat figyeli. Egyelőre nem tudni, hogy mikorra várhatjuk a sci-fi thrillert, de mindkét színész nagyon bizakodó vele kapcsolatban. Rajtuk kívül a mellékszerepekben látható még Michelle Ryan (EastEnders, Öngyilkos bevetés), Skin (az angol Skunk Anansie együttes frontembere), Jon Kortajarena (Egy egyedülálló férfi), Gale Harold (A fiúk a klubból) és Leo Howard (G.I. Joe: A Kobra árnyéka, Conan a barbár).

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.