Hirdetés

Andron - Baldwin és Glover egy sci-fi thrillerben

|

Egy ígéretes, új sci-fi bukkant fel a láthatáron, amelyben Alec Baldwin és Danny Glover karaktereinek egy horrorisztikus labirintusban kell túlélniük.

Hirdetés

Az AMBI Pictures Group kiadásában, valamint Andrea Iervolino és Monika Bacardi produceri felügyelete alatt készülő sci-fi akció-kalandban Alec Baldwin és Danny Glover alakítják a főszereplőket, de ezt a bevezetőből és a címből már nyilván tudjátok. Az Andron című projekt forgatókönyvét és megvalósítását a rendezőként ezzel a filmmel debütáló Franceso Cinquemani vállalta és a forgatást még ebben a hónapban megkezdi Máltán, majd Olaszországban. Az Andron története akkor kezdődik, mikor egy fiatal nőkből és férfiakból álló csoport felébred egy sötét, bizarr, klausztrofóbiásokat nem kímélő labirintusban.

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.