Hirdetés

Andy Serkis lesz a majmok Mózese

|

Matt Reeves, A majmok bolygója: Forradalom rendezője elárulta, hogy a következő részben az Andy Serkis által megformált Cézár, Mózesként vezeti majd a szőrös főemlősöket.

Hirdetés

"Az első film arról szólt, ahogyan [Cézár] a szerény kezdetekből szabadság harcossá válik. A Forradalomban már időnként valódi vezető lett belőle, ha a helyzet úgy kívánta. A harmadik résszel az a célünk, hogy kövessük ezt az irányt és bemutassuk azt ahogyon a majom történelem kulcs figurájává válik. Majdnem olyan lesz, mint egy majom Mózes. Mítikus státusszal fog rendelkezni. Megpróbáljuk méginkább felfedezni ezt a világot és az emberi természetet a majmok álcája mögé relytve."

Reeves azt is elárulta, hogy Serkis kívülállóként kezeli Cézárt ami nagyban befolyásolja a karaktert és biztosan kihat rá a harmadik részben is.

"Ha van olyasmi ami tényleg megérint engem az nem más mint egy kívülálló. Andy [Serkis] mesélte nekem, hogy úgy játsza el a karaktert [Cézárt], mint egy kívülállót, mert valójában az is. Először úgy érezte, hogy ő is ember egészen addig amíg nem tisztázták előtte, hogy márpedig nem. Ez az érzés igazán megtörte őt. Úgy érezte, hogy: Óh, nem tartozok közéjük! Aztán bedobják a majmok közé, de köztük sem találja meg a helyét. Sehová sem tartozik. Ez pedig tényleg megérintett mert attól függetlenül, hogy egyik csoporthoz sem illik be igazán, mind kettőhöz kötődik. Ő az az egyedi karakter ebben a történetben aki kapcsolatot tud teremteni mind az emberekkel, mind pedig a majmokkal is."

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.