Hirdetés

Andy Warhol bőrébe bújik a Suicide Squad Jokere

|

A pop-art legnagyobb ikonjáról film készül, méghozzá Jared Leto főszereplésével.

Hirdetés

Jared Leto átalakult már egyszer-kétszer egy film kedvéért - ha legutóbbit nézzük, akkor Joker szerepére a Suicice Squad miatt -, és már tűkön ülve várhatjuk, hogyan is fog kinézni Andy Warholként

Hirdetés

A pop-art irányzat meghatározó művészéről ugyanis életrajzi filmet forgatnak, és Leto játssza majd a főszerepet.

Leto a produceri feladatokat is vállalta Michael De Luca (Social Network - A közösségi háló) mellett. A forgatókönyvet Terence Winter (A Wall Street farkasa) írja Victor Bockris 1989-es, Warhol-ról szóló életrajzi könyve alapján.  

Andy Warhol 1928-ban született Pittsburgh-ben, lemkó bevándorlók gyermekeként. Karrierjét sikeres reklámrajzolóként kezdte - legismertebb a Campbell's paradicsomleves-konzervjéről készült - , majd festőként és filmrendezőként tett szert hírnévre. Legtöbb filmje az unalomról szólt, ilyen volt az Alvás című, amelyben semmi más nem látható, csak egy alvó férfi. Életműve a mai napig hatással van a művészekre.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.