Hirdetés

Ryan Gosling főszereplésével készül film a Marsi írójának új regényéből

|

A The Hail Mary című, még készülő regény filmváltozata már meg is találta annak főszereplőjét.

Hirdetés

Ridley Scottal a rendezői székben készült el a Mentőexpedíció című sci-fi, amit Andy Weir sikerregénye, A marsi alapján filmesítettek meg még 2015-ben. Akkor Matt Damon alakította - egyébként remekül - a főhős Mark Watney-t, most pedig nagyon úgy fest, hogy Weir legújabb regénye is mozivászonra kerül - méghozzá a korábban a Holdat már megjárt Ryan Goslinggal a főszerepben.

Hirdetés

A Deadline értesülései szerint a projekt a tárgyalások végső szakaszaiba ért az MGM stúdiójánál, egy nagyköltségvetésű filmről van szó, ami Weir még készülő, The Hail Mary (vagy Project Hail Mary) című regényén alapszik majd. A történet premisszája hasonló lesz A marsiéhoz, lévén egy magányos asztronauta lesz az események középpontjában, aki az űrhajóján ragadva kell, hogy megmentse az egész emberiséget. Valamitől. A jelenleg még tárgyalás alatt lévő filmadaptáció sztárja az a Ryan Gosling lesz, aki két éve Damien Chazelle drámájában, Az első emberben nem kisebb nevet, mint Neil Armstrongot formálta meg. A Holdat is meghódító Goslingnak így már van tapasztalata abban, hogyan kell hitelesen a vászonra vinni egy asztronautát.

A marsi egy a részletekre odafigyelő sci-fi történet, ami a meglehetősen komoly és drámai alapszituációval együtt is egy könnyedebb, olykor kifejezetten humoros élmény volt - az abból készült adaptáció pedig majdhogynem egy az egyben ugyanezt nyújtotta a vásznon. Kíváncsian várjuk, hogy Andy Weir mivel rukkol elő legközelebb.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.