Hirdetés

Rendezőt kapott a Támadás a Fehér Ház ellen folytatása

|

A Millennium Films már a harmadik akciófilmmel bővíti a Támadás a Fehér Ház ellen szériát, amelyben Gerard Butler afféle John McClane pótlékként védi a hazáját. Már az sem titok többé, hogy a következő felvonásban kinek az irányításával terrorelhárít' majd.

Hirdetés

Még tavaly októberben derült ki, hogy trilógiává bővül a Támadás a Fehér Ház ellen, vagyis Gerard Butler harmadszorra is megment mindenkit dacolva a fizika törvényeivel és a halállal. Ezúttal azonban nem az elnök lesz a célpont, hanem ő maga. 

Hirdetés

A következő felvonás Angel Has Fallen néven fut és a Variety információi alapján Ric Roman Waugh (Csapda, Az elítélt, Shot Caller) fogja ledirigálni Katrin Benedikt és Creighton Rothenberger (Támadás a Fehéz Ház ellen, A feláldozhatók 3.) forgatókönyvéből dolgozva. Tekintve, hogy az "Angel" az Air Force One kódneve a titkosszolgálatnál, ezért valószínűleg ezúttal a terroristák a levegőben törnek majd hőseink életére, megcélozva az elnöki gépet. Már előre félünk tőle, hogy mi lesz a 3. rész magyar címe, hiszen a második a Támadás a Fehér Ház ellen 2. - London ostromát kapta. Esetleg Támadás a Fehér Ház ellen 3. - Sólyom végveszélyben?

Waugh következő filmje egyébként egy bűnügyi darab, a Shot Caller lesz, amelyet nyáron mutatnak be egyes országokban Nikolaj Coster-Waldau, Jon Bernthal, Lake Bell és Benjamin Bratt szereplésével. Nézzetek bele, ígéretesnek tűnik: 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.