Hirdetés

Angelina Jolie Kleopátra lesz

|

Scott Rudin filmproducer szerezte meg , a Stacy Schiff Cleopatra: A Life megfilmesítési jogait.

Hirdetés

Rudin szerint Angelina Jolie már csak azért is tökéletes lenne a főszerepre, mert a megfelelő külsővel rendelkezik. Jolienak nem simeretlen a történelmi szerep, Oliver Stone rendezte Nagy Sándor-ban is játszott. 

 

 

 

A rendező valószínűleg Steven Soderbergh  lesz. Ő korábban egy három dimenziós alkotás keretében vitte volna vászonra Kleopátra történetét Catherine-Zeta Jones és Hugh Jackman főszereplésével. Ami Rudin filmjét illeti, az életrajzi könyv írója, Stacey Schiff Brad Pittet szeretné megnyerni a férfifőszerephez. Szerinte ugyanis a pár a mai megfelelője az 1963-as Kleopátra film  két főszereplőjének, Elizabeth Taylornak és Richard Burtonnek, akiknek magánéletét szintén jól dokumentálta a bulvársajtó.

 

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.