Hirdetés

Angelina Jolie lehet a Marvel kozmikus filmjének egyik főszereplője

|

A Marvel Studios mindent megtesz azért, hogy a Végjáték után se unatkozzunk.

Hirdetés

Az utóbbi években Angelina Jolie inkább a kamerák mögött jeleskedett, azonban a Marvel felkérésének talán még ő sem tud ellenállni. Keveset tudunk eddig a stúdió következő kozmikus filmjéről, a The Eternalsról. Annyi biztosnak tűnik, hogy egy évszázadokat felölelő szerelem lehet a középpontja, amelynek egyik oldalán akár Angelina Jolie is állhat.

Hirdetés

A pletykát a The Hollywood Reporter hozta le és noha arról nincs információjuk, hogy pontosan melyik karakter szerepére szemezgeti Joliet a Marvel, elképzelhető, hogy a történet női főszereplőjét, azaz Sersit játszhatja a színésznő. A képregényekben ez a karakter a látszólag halhatatlan Eternals fajba tartozik. New Yorkban vetette meg a lábát és még a Bosszúállókhoz is csatlakozott egy időre.

A készülő filmben vélhetően a Sersi és Ikaris közti évszázados szerelem fontos szerepet kap, ahogyan az Eternals és a Deviants közti ellentét is. Mindkét fajt a Celestial-ok hozták létre, emberi egyedekből kiindulva. A képregényekben Thanos is egy Eternal, de a filmekben erre nem került még utalás és elképzelhető, hogy az MFU-ban nem is adaptálják ezt a részletet.

A The Eternalst Chloe Zhao rendezi Matthew és Ryan Firpo forgatókönyve alapján. Premierdátumról egyelőre még nem esett szó és casting terén is Jolie nevét hallottuk először. Konkrét részleteket valószínűleg csak a Bosszúállók: Végjáték lecsengése után ismertetnek majd a készítők.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.