Hirdetés

Szinkronosan is megérkezett a Bosszúállók: Végjáték új előzetese

|

Bármi lesz is, mi ott fogunk ülni a moziban áprilisban.

Hirdetés

A valamivel több, mint egy héttel ezelőtt debütált előzetes után most szinkronosan is megnézhetjük a Bosszúállók: Végjáték új trailerét. Alig egy hónapot kell még várnunk az "Infinity Saga" néven emlegetett, 3 fázist magába ölelő történetegység lezárására, ami a hírek szerint meg fogja haladni a három órás játékidőt. Ha nehezen bírjátok már a várakozást és a trailereket is rongyosra néztétek, akkor annyit tudunk javasolni, hogy kapjátok elő az MFU eddigi darabjait és tartsatok egy maratoni filmnézést a premiert megelőző hetekben.

Hirdetés

A Bosszúállók: Végjáték folytatja a Végtelen háború történetét, amelyben Thanos sikerre vitte tervét. Mind a hat Végtelen Kő birtokában az Őrült Titán egy csettintéssel tüntette el az élőlények felét. A Végjátékban valahogyan módot kell találnia a Bosszúállóknak arra, hogy felülkerekedjenek Thanoson és semmissé tegyék művét.

A Joe és Anthony Russo rendezésében készült film 2019. április 25-én érkezik a magyar mozikba. A szinkronos előzetest itt nézhetitek meg:

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.