Hirdetés

Közeleg a tél az Angry Birds 2. első előzetesében

|

Új játékos bolygatja meg a madarak és a disznók örökös harcát.

Hirdetés

Miközben a számítógépes játékokból készült filmadaptációk sorra véreznek el a mozipénztáraknál, a népszerű mobilalkalmazás inspirálta Angry Birds - A film még ha nem is váltotta meg a világot, de 352 millió dolláros összbevétele elégnek bizonyult ahhoz, hogy elkészítsék a folytatást. A Sony Pictures animációs filmje a játék legelső verziójának tizedik évfordulója alkalmából idén nyáron kerül a filmszínházakba, alant pedig az első kedvcsinálót is megnézhetitek hozzá. 

Hirdetés

Az Így neveld a sárkányodat 3. bemutatójához időzítve kaptuk meg az Angry Birds 2. legelső képsorait, melyben bemutatkozik a saját hó és jég fedte szigetébe beleunt, komoly hódítási elképzeléseket forraló Zeta nevű új karakter a sokak számára a Saturday Night Live-ból ismerős Leslie Jones tolmácsolásában. Az animációs filmben nemcsak az első rész főhősei, mint Red (Jason Sudeikis), Chuck (Josh Gad), Bomb (Danny McBride) vagy a zöld malacok királya, Leonard (Bill Hader) térnek vissza, de mellettük megannyi újdonsült szereplővel erősít a stáb: többek között Rachel Bloom, Sterling K. Brown, Zach Woods, Nicki Minaj és Dove Cameron is megszólaltatnak majd egy-egy karaktert. 

Hazánkban 2019. augusztus 15-én mutatják be a filmet.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.