Hirdetés

Animációs antológiasorozattal bővül a The Boys univerzuma

|

A nyolcrészes The Boys: Diabolical című szériát 2022 elején láthatjuk majd.

Hirdetés

A The Boys készítői és színészei folyton gondoskodnak róla, hogy túlságosan sokáig sose maradjanak csendben. Vagy egy spin-off sorozat bejelentésével, vagy egy aktuális díjátadó kiparodizálásával, de mindig reflektorfénybe kerülnek Eric Kripkéék. Ezúttal ismét az előbbi kategóriában jeleskedtek, miután maga Karl Urban, a sorozat Billy Butcherje jelentkezett be videón, hogy felkonferálja a karaktere által sokszor hangoztatott Diabolical címre hallgató projektet.

Hirdetés

A nyolcrészes antológiasorozat 2022 elején fog megjelenni, és elsődleges célja a The Boys világának a bővítése, illetve már ismertebb történetszálak más nézőpontból való bemutatása. Egyelőre tehát a mainstream képregény-adaptációkkal ellentétben Kripkéék kerülik a multiverzumot, mint a pestist, de ez nem is baj.

Az epizódokra beugró írók garantálhatják a minőséget már így látatlanban is: Garth Ennis (az eredeti képregény társalkotója), Awkwafina, Eliot és Ilana Glazer, Evan Goldberg és Seth Rogen (a The Boys executive producerei), Rimon Racioppa, Justin Roiland (Rick & Morty) és Ben Bayouth, valamint Andy Samberg (Brooklyn 99), illetve Aisha Tyler fogják jegyezni az első évad forgatókönyveit.

Eric Kripke, a The Boys showrunnere a következőt nyilatkozta a Diabolical kapcsán:

"Meglepetés! Már majdnem befejeztük a nyolc epizódos animációs sorozatunkat, a Diabolicalt. Összetoboroztunk néhány hihetetlenül jó alkotót, és csupán egyetlen szabályt fektettünk le eléjük… dehogyis, viccelek, nincs semmiféle szabály. Éltek a lehetőséggel, és nyolc teljesen kiszámíthatatlan, vicces, sokkoló, véres, és érzelmes részt tettek le az asztalra. Ha azt hitted, hogy a The Boys teljesen elborult, várjátok ki ennek a végét!"

Ezek után mi már csak arra lennénk kíváncsiak, hogy pontosan mikor lesz a Diabolical premierje?

Ezt láttad már?

Rengeteg hír, cikk és kritika vár ezen kívül is a Puliwoodon. Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert kiválogatjuk neked azokat, amikről biztosan nem akarsz lemaradni.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.