Hirdetés

Supie díjjal jutalmazták magukat a The Boys készítői

|

Miután az Emmy-díjra még csak jelölést sem kapott a sorozat, a Vought International Supie díjjal tüntette ki az Aquaman paródia és egy polip románcát.

Hirdetés

Érdemes újraolvasni a The Boys első és második évadáról írt kritikánkat, hiszen azokban részletesen kifejtettük, miért is szeretjük ennyire az Amazon szuperhős szatíráját, és hogy miért is fontos a sorozat jelenléte a mindenféle társadalmi mozgalomtól terhes 21. században. A folytonos kiszólások és beleállások a filmipart eluraló PC trendekre lényegében a The Boys védjegyeivé váltak.

Hirdetés

A készítők pedig láthatóan megőrizték ezt a pimasz humort, mivel miután az Emmy jelöléseken hoppon maradt a The Boys, a Vought International hivatalos Twittere bejelentette, hogy a The Deep és egy polip románcáról szóló dokumentumfilmet egy Supie-díjjal jutalmazták - ami természetesen a Vought saját fiktív díjátadója.

Ezzel azonban még nem volt vége, mivel a Vought International folytatta a streaminges tartalmainak promózását, melyek amellett, hogy szintén díjnyertes alkotások lettek a Supie-gálán, gúnyosan reflektálnak a közelmúlt filmjeire és sorozataira, és persze az önkritikáról sem feledkeznek meg.

Az elmúlt napokban hírt adtunk arról is, hogy a harmadik évadban közreműködő színészek Twitter-képei alapján véget értek a forgatási munkálatok, ami immáron egy bő egyperces videóval vált hivatalossá.

Karl Urbanékon továbbra is azt látni, hogy hihetetlenül élvezik és élik a sorozatot, és bónuszként még a harmadik évadra érkező, Eric Kripke showrunnerrel újra egyesülő Jensen Ackles is beköszön azzal a mondókával, hogy ő továbbra is inkább részeg marad. Azonban a legfontosabb pillanat a videó végén található, amikor is Urban megköszöni a stábnak a munkát, majd a soron következő etapot az eddig legjobbnak titulálta. Persze ez más sorozatoknál is bevett formula, viszont a második évad előtti hasonló ígéretét be tudta tartani a The Boys, úgyhogy ezúttal is bizakodóak vagyunk.

Ti várjátok már a harmadik évadot?

Ezt láttad már?

Rengeteg hír, cikk és kritika vár ezen kívül is a Puliwoodon. Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert kiválogatjuk neked azokat, amikről biztosan nem akarsz lemaradni.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.