Hirdetés

Már animálva is jussát várja a Vaják

|

Megihlette a rajongókat a Netflix Vaják sorozata, amit egyesek igen kreatívan fejeznek ki.

Hirdetés

Ha nem hallgattátok volna még meg elégszer Kökörcsin dalát, akkor itt egy újabb indok arra, hogy felcsendüljön a nóta, hiszen már animálva is élvezhető a ballada. A sajnos elég rövidke videót a "panda musk" névre hallgató YouTube felhasználó dobta össze, tökéletesen megragadva benne Geralt és Kökörcsin barátságának esszenciáját.

Hirdetés

Sem a számok, sem pedig a rajongói reakciók nem hazudnak. A mindössze néhány hete bemutatott Vaják lett a Netflix egyik legnagyobb dobása 2019-ben, így nem is kérdés, hogy érkezik a második évad. Már most számtalan mém és rajongói videó született a sorozatnak köszönhetően, amelyekből valószínűleg csak még többet kapunk abban az időszakban, amíg a folytatásra várunk. Ezen alkotások közül íme az egyik legkreatívabb, az említett "Toss a Coin to Your Witcher" című szám animációs változata.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.