Hirdetés

Anime-széria készül a Terminátorból

|

A Netflix rendelte be a szebb időket is megélt franchise animációs adaptációját.

Hirdetés

Hollywood gyakorlatilag évtizedek óta próbálja görcsösen feléleszteni azt a lázat, amit James Cameron legendás akciófilmjéhez, a Terminátor 2. - Az ítélet napjához kötünk, ám az Arnold Schwarzenegger fémjelezte széria mélyrepülése csak nem akart abbamaradni. Talán nem is olyan meglepő, hogy az élőszereplős folytatások kudarcai után más irányba szeretne evezni a stúdió.

Hirdetés

A Variety értesült arról, hogy a Netflix berendelt egy anime-sorozatot, méghozzá a kibernetikus halálosztóval a főszerepben. A projekt jelenleg még korai fázisait éli, ahogy a cselekményről sincsenek információk. A streaming óriás azzal a Skydance filmstúdióval működik együtt egyébként, akiknek az előző két Terminátor-filmet is "köszönhetjük". A készülő japán animációs stílusú sorozat kapcsán a Netflix ezen alosztályért is felelős alelnöke, John Derderian is megszólalt:

Az animációs széria olyan módon fog hozzányúlni a Terminátor-univerzumhoz, ahogy arra korábban még nem volt példa. Alig várjuk, hogy a rajongók megtapasztalhassák a gép és ember közötti eposzi háború legújabb, lenyűgöző fejezetét.

Hangzatos szavak, mi pedig bízunk benne, hogy a készülő sorozat bármilyen szinten is fel tud majd nőni azokhoz. A széria showrunnere Mattson Tomlin lesz, aki a Netflix sajátgyártású filmjének, a Project Power: A por erejének a forgatókönyvét is jegyezte, de az alkotó Matt Reeves készülő mozijába, a The Batmanbe is besegített.

Ami mindenképp biztató jel lehet, hogy a Netflix kifejezetten jó érzékkel nyúl az ilyen animációs szériákhoz, hiszen a Castlevania, a Zeusz vére vagy épp A sárkányherceg sorozatok is nagy sikert arattak a közönségnél, de számos játékadaptáció is éppen rotyog a Netflix "anime-üstjében".

Ti bíztok még a Terminátor-franchise feltámadásában?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.