Hirdetés

Aningaaq – Gravitáció spin-off

|

Aningaaq címen egy 7 perces spin-off készült a nagysikerű Gravitáció című filmhez. A rövidfilmet is a Cuaron testvérek jegyzik, és ott veszi fel a fonalat, ahol a Gravitáció véget ért.

Hirdetés

Spoiler veszély! A katasztrófa után Dr. Ryan egy orosz űrállomáson próbál kapcsolatba lépni a Földdel. A próbálkozásait siker koronázza, sikerül elérni egy embert, ám nem beszélnek közös nyelvet.  Erről szól az Aningaaq, amelyben ezúttal a földi rádiósé a főszerep. Ez az a pillanat, amikor a közönséget és a főhőst is remény tölti el. Azonban a bizakodás gyorsan elillan, mivel a két ember nem érti egymást - nyilatkozta az Aningaaqről Jónás Cuaron. Katt és nézhetitek a rövidfilmet.

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.