Hirdetés

Újabb nagy név igazolt Stephen King tévésorozatába

|

A Mr. Mercedes készítői megszerezték A szomszéd nője mindig zöldebb legendás színésznőjét.

Hirdetés

A Mr. Mercedes sorozatról már többször is beszámoltunk, sajnos legutóbb pont nem egy kellemes történés kapcsán. Legelőször még azt írhattuk, hogy a két főszereplőt, a nyugdíjba vonult, de újra munkába álló detektívet Brendan Gleeson, míg a sorozatgyilkost Anton Yelchin alakítja majd. A bejelentés után azonban mindenki megrendülésére elhunyt a Star Trekben is játszó orosz színész.

Hirdetés

Sokáig kérdéses volt, hogy ki váltja majd Yelchint, és októberben derült ki, hogy a Londoni rémtörténetekben Frankenstein doktort alakító brit színész, Harry Treadaway lesz az új főszereplő. A Stephen King regénytrilógiáján alapuló szériát az a David E. Kelley jegyzi, akinek többek között a legjobb jogi drámákat, Az ügyvédeket, a Boston Legal - Jogi játszmákat, valamint számos krimit és vígjátékot köszönhetünk.

King regényciklusának záró kötete most a hetekben jelent meg magyarul Agykontroll címen, a 2018-ban érkező sorozat azonban egyelőre csak az első regényt dolgozza fel. Sokat még nem tudhattunk meg eddig a készülő produkcióról, most viszont kiderült, hogy a két főszereplő mellé a készítőknek sikerült leigazolni a nyugdíjas rendőr szomszédjának a svéd színésznőt, Ann-Margret-et.

A dolog pikantériája, hogy a színésznő többek között A szomszéd nője mindig zöldebb filmekkel, egy szomszédnő szerepével lett igazán ismert. A Mr. Mercedes várható bemutatója 2018-ban lesz a DirecTV-n és az AT&T online felületén.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.