Hirdetés

Megérkezett az Annabelle Comes Home első előzetese

|

A parababa ismét a frászt hozza ránk.

Hirdetés

Idén sem maradunk távol a Démonok között univerzumtól, hiszen a tavalyi Comic-Conon derült ki, hogy érkezik az Annabelle 3. része, melyet James Wan producer úgy jellemzett akkor, mint egy Éjszaka a múzeumban film, csak különböző horrorisztikus tárgyakkal. Ehhez érkezett meg nemrég az első előzetes, mely láttán biztosak lehetünk abban, hogy ismét lesz okunk a félelemre.

Hirdetés

A történetről jelenleg annyit tudunk, hogy Lorraine és Ed Warren (Vera Farmiga és Patrick Wilson) paranormális kutatók otthonában fog játszódni, időben az első két Annabelle után, de még a Démonok között eseményei előtt. A címszereplő játékbabát elzárva tartják a filmekben már többször látott, elátkozott műtárgyakkal teli gyűjteményben, ám Annabelle-nek sikerül kiszabadulnia és kiszemeli magának Warrenék tízéves lányát, Judyt.

Az Annabelle Comes Home június 28-án érkezik a mozikba Gary Dauberman rendezésében.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.