Hirdetés

Anya Taylor-Joy énekhangja a fellegekbe röpíti az embert

|

Mintha csak az angyalok énekelnének.

Hirdetés

Noha újabb előzetest már nem igen fogunk kapni Edgar Wright november 4-én mozikba kerülő pszicho-thrilleréhez, az Utolsó éjszaka a Sohóban promóciója a végéhez közeledik, ez közel sem jelenti azt, hogy az alkotók egyéb marketinganyagokkal sem igyekeznek majd minél magasabbra pumpálni a film körüli hype-ot.

Hirdetés

A filmet hirdetni kívánó reklámszakemberek viszont jelen esetben nagyon beletaláltak a tutiba, hiszen az Anya Taylor-Joy előadásában hallható "Downtown" című dal feldolgozása önmagában véve olyan élményt kínál, amely után nehezen tudjuk elképzelni, hogy a rendező elkötelezett rajongói ne szaladnának azonnal a legközelebbi mozi pénztárához, csakhogy mihamarabb megválthassák a mozijegyüket Wright legújabb rendezésére. Mi már láttuk a filmet, és leírtuk, hogy milyen élmény volt

Az Utolsó éjszaka a Sohóban történetében Anya Taylor-Joyon kívül olyan színészekkel találkozhatunk majd többek közt, mint Thomasin McKenzie, Matt Smith, Terence Stamp, Diana Rigg, valamint James és Oliver Phelps. Az Utolsó éjszaka a Sohóban november 4-től lesz látható a hazai mozikban. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.