Hirdetés

Kizárólag az Apple TV-n lesz látható a Fehér éjszakák rendezői változata

|

Nem mindenki lesz boldog az exkluzivitás miatt.

Hirdetés

Az Örökség rendezőjének új horrorfilmje, a Fehér éjszakák a különlegessége mellett a műfajban szokatlanul hosszúnak számító, 147 perces játékidejével is felhívta magára a figyelmet. Ari Aster korábban már egy ennél is terjedelmesebb vágást ígért az alkotásból, ami fél órával lesz hosszabb az eredetinél, és amelyről most már azt is tudjuk, hogy nem mindenki élvezheti majd.

Hirdetés

Az Egyesült Államokban az előző hétvégén műsorra tűzött verzió ugyanis Apple TV-exkluzív tartalom lesz. Az iTunes közleménye szerint az új kiadás, az úgynevezett Director's Cut a film bővített, 171 perces formája mellett betekintést enged a kulisszák mögé, illetve tartalmazni fog így készült jeleneteket is bónusz tartalomként. Az extra kiadvány szeptember 24-től válik elérhetővé az iTunes-on, míg a Fehér éjszakák "rövidebb" mozis verziója október 8-án jelenik meg külföldön DVD/BD-változatban.

Ti örültök az exkluzivitásnak?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.