Hirdetés

Patrick Wilson Orm jövőjéről beszélt a DC Moziverzumban

|

A színész szívesen eljátszani ismét a karaktert.

Hirdetés

Az Aquaman elsöprő sikerére való tekintettel (Christopher Nolan A sötét lovag - Felemelkedését is megugorva minden idők legjövedelmezőbb DC-filmje lett) a stúdió érthető módon nem időzött sokat, míg hivatalosan kitűzte a folytatás bemutatódátumát 2022 decemberére. A kissé távolinak tűnő premierből kifolyólag egyelőre semmit nem tudunk azon kívül, hogy az első rész írója dolgozik az Aquaman 2. forgatókönyvén is, azonban Patrick Wilsonon nem múlna, hogy viszontlássuk az általa alakított Ormot.

Hirdetés

A színész egy közönségtalálkozón vett részt, ahol többek között arról is megkérdezték, hogy számíthatunk-e Orm visszatérésére az Aquaman folytatásaiban:

"Nem tudom, mit tartogat a jövő Orm számára... Megölni nem lehet, hiszen túl fontos szerepet tölt be Arthur utazásában. Az biztos, hogy még egyszer nem lesz belőle főgonosz. Nem hinném, hogy a Belle Reve-ben végezné, mint a New 52-ben, szerintem valamilyen felszín alatti börtönbe kerül. Ha James [Wan] szeretné, hogy visszatérjek, örömmel teszem."

Az első rész stáblistás jelenetéből feltételezhetjük, hogy a folytatásban a Yahya Abdul-Mateen II által megformált Fekete Manta próbálja majd megnehezíteni az Atlantisz királyává lett Arthur Curry (Jason Momoa) uralmát, így nehéz elképzelni, hogy milyen szerepet szánnának a raboskodó Ormnak - noha sokak szerint egy Loki-szerű változáson mehet keresztül a közelgő filmekben. Az mindenesetre biztos, hogy a karakter jobbára kiaknázatlanul maradt, és érdekes lenne látni, milyen irányba viszik el a későbbiekben.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.