Hirdetés

Aquaman - a karakterposzterek... nagyon színpompásak

|

Akik komornak tartották az eddigi DC-filmeket, azok most felvidulhatnak.

Hirdetés

A Warner Bros. nem szórakozott, egy hónappal ezelőtt egy több mint 5 perces kedvcsinálót adott ki az idei nagy dobásához, az Aquamanhez, amely a DC Moziverzum egyik nagy reménysége. Az Igazság Ligájában bemutatkozott karakter Jason Momoa megformálásában mutatkozhat be önállóan, méghozzá James Wan rendezésében, aki állítólag maximalizmusra törekvő hozzáállással viszonyult a filmhez ez pedig remélhetőleg a végeredményen is meglátszik majd. 

Hirdetés

December 20-ig kell rá várnunk, hogy ez kiderüljön, viszont addig is van mit néznünk, ugyanis érkezett néhány karakterposzter, amelyeken a fontosabb szereplők kaptak helyet. A főszereplőn kívül itt van Amber Heard (Mera), Patrick Wilson (Orm), Dolph Lundgren (Nereus), Nicole Kidman (Atlanna), Willem Dafoe (Vulko) és Yahya Abdul-Matteen II (Black Manta) is. Már az eddigi előzeteseken is tetten érhető volt, de az alábbi plakátok jelzik csak igazán, hogy az Aquaman szakít azzal a komorabb hangulattal és sötét tónusokat felvonultató színvilággal, ami Zack Snyder sajátossága volt, helyette igazi színkavalkádot kapunk, de Atlantiszt nem is nagyon lehetne másképp lefesteni. 

Ti várjátok már a filmet? 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.