Hirdetés

Új képek érkeztek az Aquaman szereplőiről

|

Az Aquaman legújabb látnivalóin a címszereplőn kívül megpillanthatjuk Black Mantát, Merát és Atlannát is. Amíg várunk a trailerre, ezekkel vigasztalódhatunk.

Hirdetés

Miközben a forgatás alatt álló, jövő novemberre tervezett Wonder Woman 2-ből máris kaptunk két képet, az idén decemberre várt Aquamanből bizony még nem sokat láthattunk, még az első trailert sem kaptuk meg. Persze ezt a rendező, James Wan (Fűrész, Démonok között, Halálos iramban 7) korábban ki is kötötte, hogy csakis akkor jelentkeznek egy kedvcsinálóval, ha úgy érzik, hogy van értelme, mert nem szeretnének gyenge vagy még nem teljesen elkészült vizuális effektekkel teli videót mutogatni (ez teljesen érthető és becsülendő is). 

Hirdetés

Most viszont úgy tűnik, hogy kezd beindulni az Aquaman marketinggépezete, ugyanis újabb fotók érkeztek a filmből, valamint jött két címlap is az Entertainment Weekly jóvoltából. Az alábbi galériában láthatjátok megelevenedni Aquamant (Jason Momoa), Merát (Amber Heard), Atlannát (Nicole Kidman), Ormot/Ocean Mastert (Patrick Wilson) és hősünk főellenségét, Black Mantát (Yahya Abdul-Mateen II) is. Nézzétek csak: 

Rajtuk kívül a stábban van még Willem Dafoe (Nuidis Vulko), Dolph Lundgren (Nereus király), Randall Park és Graham McTavis is. Az Igazság Ligájában már bizonyító Aquaman december 20-án úszik be a hazai mozikba önálló filmjével. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.