Hirdetés

Az Arkham játékok inspirálják az új Batman filmet?

|

Az Arkham videójáték sorozatból meríthet ihletet a következő Batman film.

Hirdetés

Régen hallottunk már bármi újat a The Batman háza tájáról, most viszont olyan pletyka látott napvilágot, aminek biztosan sokan örülnek. A rendezői székben ülő Matt Reeves a napokban elárulta, hogy a filmhez sokat fog meríteni Alfred Hitchcock munkásságából. Ezt a kijelentést meglovagolva érkezett a pletyka, miszerint a Rocksteady Studios népszerű videójáték sorozatát, az Arkham játékokat is ihletforrásként használják fel a filmkészítés során.

Hirdetés

Jelen állás szerint a stúdió nem kívánja teljesen kidobni azt a forgatókönyvet, amin Ben Affleck és Geoff Johns dolgoztak, csupán kissé átdolgoztatják azt Chris Terrioval. A pletyka szerint a szkript az Arkham Asylumból történő szökésről/szökési kísérletről szól, amit Deathstroke vezet. Mindez egybevág azzal, amit korábban a filmről hallhattunk. Tudjuk, hogy Deathstroke része lesz a történetnek és az Arkhamból való szökés teret adhat Batmannek, hogy valódi detektív munkát végezzen, ahogyan azt ígérték, és ahogyan az a játékokra is jellemző.

A legfrissebb pletyka szerint Matt Reeves azon is dolgozik, hogy minél több nevezetes gazfickó felbukkanhasson a Batman univerzumból, ami szembe megy Ben Affleck eredeti elképzeléseivel. Reméljük, hogy ez nem teljesen igaz hiszen könnyen vakvágányra térhet a film, ha túl sok új arcot próbál rövid időb belül bemutatni.

Az első Arkham játékban Joker indítja be a lázadás a fegyházban, de mivel Ben Affleck azt mondta, hogy olyan ellenfeleket szeretne bemutatni, akiket korábban nem láthattunk a nagyvásznon, ezért teljesen logikusnak tűnik, hogy Deathstroke lépjen a bohóc helyébe. Korábban az a lehetőség is felmerült, hogy Pingvin is felbukkanjon a filmben Josh Gad megformálásában, szóval még rengetegféleképpen alakulhat a történet.

A tervek szerint a The Batman 2018. október 5-én érkezik a mozikba.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.