Hirdetés

Pletyka: Josh Gad lehet a The Batman Pingvinje?

|

Egy gyenge lábakon álló, mégis nagyon érdekes pletyka látott napvilágot, miszerint a Szépség és a Szörnyeteg LeFouja bújhat a következő Batman filmben Pingvin bőrébe.

Hirdetés

Miután Ben Affleck visszalépett a The Batman rendezésétől és átadta a terepet Matt Reevesnek, talán végre elhárult minden gond a projektről, noha legutóbbi információink szerint 2018-nál előbb nem kezdődhet el a forgatás (helyette máson dolgoznak majd). 

Hirdetés

Persze addig is, míg forogni kezdenek a kamerák beszélhetünk a castingról. Korábban már bejelentették, hogy Batman egyik ellenfele Deathstroke lesz Joe Manganiello megformálásában, azonban várhatóan nem ő lesz a Denevérember egyetlen nemezise a filmben. Nemrég ugyanis a legutóbb a Szépség és a Szörnyetegben látott Josh Gad kiposztolt a Twitterjén egy koncepciós rajzot Oswald Cobblepotról, azaz Pingvinről: 

Bár a színész nem írt kommentárt a képhez, a spekulációk azonnal megindultak azzal kapcsolatban, hogy Gad mit szeretett volna ezzel üzenni követőinek. A legnépszerűbb elmélet az, hogy így szeretett volna rá utalni, hogy ő fogja Pingvinként megkeseríteni Ben Affleck Batmanjének tevékenykedését. Persze ez könnyen kapcsolódhat más DC-s projektekhez is (Gotham City Sirens? Joss Whedon-féle Batgirl?) vagy egy még be nem jelentett animációs filmhez, így várjuk ki a hivatalos megerősítést. Addig is nézzétek meg ezt a rajongói alkotást róla: 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.