Hirdetés

Armie Hammer nem akar Batman lenni

|

Rengetegen vágynak most arra, hogy eljátszhassák Batmant, és még több pletyka kering a lehetséges megformálókról. Most az egyik pletykált színész azt mondta, hogy neki nem kellene a szerep.

Hirdetés

A színészt tényleg kinézték Batmannek egy Igazság Ligája filmhez, de azt a 2007-es író sztrájk miatt lelőtték. Azzal is viccelődött, hogy miután Henry Cavillal együtt szerepelnek a The Man from U.N.C.L.E-ben, az emberek talán félreértik a dolgot.

"Azt hiszem, ha Henryvel megcsináljuk ezt a filmet és rögtön utána egy szuperhősöset, akkor az emberek elkezdenének pletykálni rólunk..."

Nemrég az is kiderült, hogy a stúdió inkább egy 30-as évei végén, 40-es évei elején járó színészt keres a szerepre, mert a Sötét Lovagot ezúttal egy "őszülő veteránként" akarják ábrázolni. Ti szívesen láttátok volna Hammert a szerepben, vagy örültök, hogy nem ő játsza majd el?

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.