Hirdetés

Armie Hammer nem akar Batman lenni

|

Rengetegen vágynak most arra, hogy eljátszhassák Batmant, és még több pletyka kering a lehetséges megformálókról. Most az egyik pletykált színész azt mondta, hogy neki nem kellene a szerep.

Hirdetés

Miután a Comic-Conon bejelentették, hogy Az acélember folytatásában feltűnik Batman, ami inkább egy Batman vs. Superman film lesz mintsem folytatás, mindenki a lehetséges szereposztásról kezdett el találgatni. Szinte már a kezdetektől rengetegen pletykálták A magányos lovas sztárját, Armie Hammert. A színész most elmondta véleményét a szuperhősös filmekről: "Igazából nem rajongok túlzottan a szuperhősös filmekért. Ha van egy fickó aki gyakorlatilag sérthetetlen, akkor mi értelme az egésznek?" Folytatásért kattints tovább.

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.