Hirdetés

Army of the Dead - itt az első kép Zack Snyder új zombis őrületéből

|

A szuperhősök világából az élőholtak témájához visszakanyarodó rendező új filmjéből felkerült az első kép az internetre, amelyen szemügyre is vehetjük a stábot, akik majd várhatóan tucatszám nyuvasztják ki a zombikat.

Hirdetés

Míg a Snyder rajongói csapat még mindig nem hagyott fel vágyával, hogy egy nap rábírhatják a Warner Bros. stúdiót, adják már ki a bővített Az Igazság Ligáját, addig maga a rendező épp legújabb projektjében merült el, hiszen mostanában forgatja az Army of the Dead c. zombis filmjét.

Hirdetés

A Netflixen debütáló filmből fel is került az első kép, amin a film szereplői pózolnak katonai felszerelésükben. Dave Bautista (A galaxis őrzői, Szárnyas fejvadász 2049), Garret Dillahunt (12 év rabszolgaság, Deadwood), Ella Purnell (Vándorsólyom kisasszony különleges gyermekei, Kick-Ass 2), Omari Hardwick (Kick-Ass, Power), Raul Castillo (Atypical, Keresem...), Chris D'Elia (Magányos páros, Doktor Murphy), Theo Rossi (Luke Cage, Kemény motorosok) és Ana de la Reguera (Nacho Libre, Narcos) látható a lenti fotón.

Az Army of the Dead sztorija Snyder fejéből pattant ki és Joby Harold (Arthur király: A kard legendája, Éberség) forgatókönyvíró vetette papírra. A történet egy férfiről szól, aki összeboronál egy zsoldos csapatot, hogy végrehajtsanak egy nagyszabású rablást a zombiapokalipszis közepén.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.