Hirdetés

Óriásplakátok követelik Zack Snyder bővített Az Igazság Ligáját San Diegóban

|

Azt gondolná az ember, hogy a fanatikusok már letettek arról, hogy megkaparintsák a Snyder Cutot, de vannak, akik továbbra is extrém végletekig mennek el a vágyaikért.

Hirdetés

Az Igazság Ligája nem pont úgy sikerült, ahogyan azt a legtöbben szerették volna. Bűnbakot nem volt nehéz találni ezúttal, hiszen a rendezői székből kényszerűen távozó Zack Snyder helyébe Joss Whedon lépett, aki befejezte a félkész produkciót, valamint hozzáadott egyet s mást a saját ötleteiből. Mindezt lereagálva sokan arra a konklúzióra jutottak, hogy már pedig Snydernél van a film eredeti, három és fél órás változata, ami természetesen egy mestermű.

Hirdetés

Az internet sokáig hangos volt a #ReleaseTheSnyderCut üzenettől, ami a virtuális világból most óriásplakátokra vándorolt. Tette mindezt San Diegóban és a városba bevezető útszakaszokon, ahol az elkövetkező héten rengeteg képregény- és filmrajongó csodálhatja meg, hiszen csütörtökön kezdetét veszi a Comic-Con. Íme néhány fotó a kihelyezett hirdetményekről:

A Snyder Cut-hívők szándékai és tettei meglepő módon nem csupán önző érdekekből fakadnak, hanem egy nemesebb célt is szolgálnak. Sokan közülük igyekeznek felhívni a figyelmet az öngyilkosság megelőzésére, ami nem véletlen, hiszen Zack Snyder is éppen lánya öngyilkossága miatt hagyta ott Az Igazság Ligája rendezői székét. Persze akadnak olyanok is, akik egészen más és káros megközelítésből állnak be a Snyder Cut jelenség mögé. Ők azok, akik például a stúdió vezetőit zaklatják minden egyes adandó alkalommal. Reméljük, a Comic-Con során ezekből a tagokból lesz kevesebb, és a #ReleaseTheSnyderCut transzparens alatt sikerül valamilyen pozitív üzenetet átadni.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.