Hirdetés

Aronofsky ezúttal a tengeren borzolja az idegeket

|

Darren Aronofsky Blumhouse-filmet rendez Jared Leto főszereplésével.

Hirdetés

Darren Aronofsky (Rekviem egy álomért, Fekete hattyú) nem szűkölködik filmtervekben, ugyanis a Brendan Fraser-projekt mellett a Blumhouse-zal közösen is filmet szeretne készíteni, méghozzá Jared Leto (Ördög a részletekben, Rekviem egy álomért) főszereplésével, akivel a Rekviem egy álomért című filmben is dolgozott már együtt.

Hirdetés

A Blumhouse név már sokaknak nagy segítség lehet a film műfajának megítélésében: természetesen horror. Az ötlet azonban nem teljesen eredeti, mert annak a Koji Suzukinak a novelláját veszik alapul, aki többek között a 2000-es évek egyik legmeghatározóbb horrorjának, A körnek az írója. A Sodródva (Adrift) címre keresztelt mű története röviden arról szól, hogy egy csapat matróz talál egy elhagyatottnak tűnő halászhajót, mely valójában mégsem kong az ürességtől, mint ahogy az első pillantásra tűnik, ugyanis a tapasztaltabb hajósok már tudják, mivel van dolguk: a Szellemhajóval.

Aronofsky tehát egy természetfeletti világba kalauzolja el a nézőt Jason Blum és Carla Hacken produceri felügyelete alatt, aminek a készületeiről és megjelenéséről nincsen még információ. Mindenesetre jó látni, hogy korunk egyik legszerzőibb filmese alkotói kedvében van.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.