Hirdetés

Brendan Fraser halálra zabálja magát a következő filmjében

|

Brendan Fraser főszereplésével és az A24 közreműködésével készül Darren Aronofsky új filmje Samuel D. Hunter színdarabja alapján.

Hirdetés

A Deadline értesülései szerint Darren Aronofsky (Rekviem egy álomért, Fekete hattyú) négy év után ismét nekiáll a rendezésnek. Igen, arról az úriemberről van szó, aki 2017-ben az Anyám! című pszicho-drámával osztotta meg mind a filmrajongókat, mind a szakmát.

Ezúttal sem épp a legkényelmesebb témához nyúlt, ugyanis Samuel D. Hunter 2012-es színdarabját, a többszörös díjnyertes The Whale-t (A bálna) varázsolja vászonra, mely egy közel 300 kilós ember passióját mutatja be, aki elkeseredettségében és remeteségében úgy határoz, hogy halálra eszi magát. Az egyetlen kiutat a lánya jelentené számára, aki már teljesen eltávolodott tőle. Kellemes felütés, ugye?

Hirdetés

A Múmia-filmekből ismertté vált Brendan Fraser kapta meg a főszerepet, ami azért is nagy szó, mert sajnos ő is azon színészek sorát erősíti, akiknek nem sikerült megugrani azt a szintet, hogy Hollywood elitjébe kerüljenek. Aronofsky-ról azonban elmondható, hogy rendkívül ügyesen bánik a rábízott színészekkel, innentől csakis Fraseren múlik, hogy mit kezd az előtte álló lehetőséggel.

A forgatókönyvet maga Hunter írja, aki korábban meg is jegyezte, hogy mekkora álma vált valóra azzal, hogy filmfeldolgozás készül az alkotásából az általa nagyra becsült Aronofsky vezényletével. A projekt mögött pedig a független filmek fellegvára, az A24 stúdió áll, melynek nevéhez többek között a Fehér éjszakák és A világítótorony is fűződik.  

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.