Hirdetés

Emily Bett Rickards nem tér vissza a Zöld Íjász utolsó évadára

|

Fontos szereplő távozik a sorozat lezárása előtt.

Hirdetés

A Felicity Smoak karakterét megformáló Emily Bett Rickards már az első évadtól kezdve oszlopos tagja a Zöld Íjász szereplőgárdájának, ám nemsokkal a megerősítést követően, miszerint az ősszel induló nyolcadik évadával befejeződik a sorozat, a színésznő is bejelentette távozását.

Hirdetés

"Felicity és én szinte egyek vagyunk, de a hetedik évad után búcsút mondunk."

- foglalta rímekbe Bett Rickards közösségi média oldalán, hogy már a jelenleg futó, egyúttal utolsó előtti szezonjában búcsút int a Zöld Íjásznak, feltehetően az évadzáró epizódban. A címszereplő szuperhőst alakító Stephen Amell egyébként március elején közölte a szomorú hírt a sorozat rajongóival egy videoüzenetben, ahol többek között azt is elmondta, hogy a befejező évad a megszokottól eltérően mindössze 10 részt számlál majd, szóval valószínűleg még 2019-ben lezárul Oliver Queen régóta tartó pályafutása. 

Mindenképp érdekes lesz látni, hogy milyen lezárásban részesül az Arrowverzum legelső sorozata, valamint annak karakterei. A fentiek értelmében tehát a főbb szereplők közül elsőként Bett Rickards Felicity-jétől kell búcsút vennünk nem is olyan sokára, lévén a hetedik etap fináléját 2019. május 13-ára tűzte ki a The Flash, Legends of Tomorrow és Supergirl sorozatoknak is otthont adó The CW. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.