Hirdetés

Arrow - Részletek a 3. évad főgonoszáról és a Flashes crossoverről

|

Oliver Queen a 3. évadban újfajta identitás zavarával küzd majd, a félidőben pedig összefut villámgyors haverjával is.

Hirdetés

Az új részek hat vagy hét hónappal az előző évad lezárása után veszik fel a fonalat, amikor a bűnözés továbbra is folyik Starling City utcáin, de Oliver igazságosztó alteregóját már nem üldözi a rendőrség. Viszont idén az Íjász olyan ellenfelet kap aki újfajta kihívást jelent majd számára.

"Sladenek elég világos céljai voltak. Egy bosszúhadjáratot folytatott amit öt éven keresztül tervezgetett. A 3. évad ellenségében az az érdekes, hogy nem feltétlenül térnek el a nézetei [Oliverétől]. Nem fűzik személyes szálak az Íjászhoz, és valójában nagyon hasonló a világképük. [De] a Zöld Íjász túl kicsiben gondolkodik. Oliver azzal küzd, hogy képes-e a Zöld Íjász és Olver Queen is lenni egyszerre, mire az új főgonosz azt mondja, hogy: Az tart vissza a valódi végzeted beteljesítésétől, hogy Olvier Queen próbálsz lenni. Szóval ez ismét egy nagyon érdekes kérdéskör, hasonló ahhoz, ahogyan tavaly Olvier azon őrlődött, hogy Vajon hős vagyok, vagy gyilkos? Az identitásos témának sok köze lesz ahhoz is, ahogyan a gonosz bemutatkozik majd Olviernek."

Az egyik "rajongói teória" szerint Ras al Ghul, Nyssa (Katrina Law) apja lesz az évad főellensége, a vezető producer pedig azt mondta, hogy az új színészeket és a sorozatbeli szerepüket hamarosan leleplezik, valószínűleg már a Comic-Conon.


Andrew Kreisberg idén dupla műszakot vállalt a CW-nél hiszen nem csak az Arrow vezető producere marad, hanem hasonló feladatokat lát el a The Flash című sorozatnál is. Múlt héten kiderült, hogy a két szuperhősös széria még idén novemberben egy crossover epizódot fog kapni, ami a 8. rész szerepét tölti be mind két sorozatnál. A producer így nyilatkozott erről a lépésről:

"Igazi kaland lesz a Zöld Íjászt és Flasht együtt látni. Ahogy a két csapat összeáll és vállvetve harcolnak, ez lesz az egyik legjobb része. Egyszerűen nem szeretünk túl sokat várni. Szerintünk a gyorsított történetmesélés be fog vállni, főleg az első kilenc epizód során. Mind két sorozatot úgy terveztük, hogy minden egyes része kihagyhatatlan legyen."

Azt is elhintette, hogy ez a crossover mind két sorozat esetében egy hatalmas szezon közepi lezárás felé vezet majd.

"Látványos és csodálatos évad közepi lezárásokat terveztünk be mind két sorozatnak, amelyek igazi fordulatokat hoznak ... és hogyan is lehetne jobban felvezetni egy-egy ilyet mint ezzel a remek egyesüléssel?"

Egyesek azt is rebesgetik, hogy a DC képregények egyik karaktere, Bette Sans Souci őrmester, vagyis Plastique fel fog tűnni a Flashben. Szóval senki se lepődjön meg ha a héten az ő feltűnése is megerősítésre kerül San Diegoban.

Az Arrow 3. évadának 1. része idén október 8.-án debütál a CW csatornán. Főbb szerepekeben Stephen Amell, Katie Cassidy, Emily Bett Rickards és Colton Haynes.

 

 

 

 

 

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.