Hirdetés

Meglehetősen bizarr az idei Arrowverzum crossover első posztere

|

Így sem láttuk még a CW két legnagyobb szuperhősét.

Hirdetés

Ezen a héten vették kezdetüket az amerikai CW csatornán futó DC sorozatok legújabb évadai, miközben az alkotók már javában a december elejére kitűzött crossoveren dolgoznak. Az idei esemény több szempontból is grandiózusnak ígérkezik, hiszen bár a Legendák ezúttal kimaradnak, de bemutatkozik az Arrowverzum Batwomanje Ruby Rose megformálásában, ráadásul Flash (Grant Gustin), Zöld Íjász (Stephen Amell) és Supergirl (Melissa Benoist) oldalán Tyler Hoechlin ismét felölti magára Superman jelmezét. Most pedig megérkezett az első plakát, amely alaposan felkavarja az állóvizet. 

Hirdetés

A szóban forgó képanyagot elsőként Stephen Amell osztotta meg közösségi média oldalain a nagyvilág számára, ami olyannyira abszurd, hogy néhányan csak rajongói zsonglőrködésnek hitték a testet cserélt Flasht és Zöld Íjászt. Ugyanakkor ezzel együtt kezdi értelmét nyerni, miért pont az Elseworlds (Más világok) címet kapta a crossover, a DC képregényekben ez ugyanis alternatív, a fő világtól elkülönülő történetek gyűjtőneve, ahol a készítők kedvük szerint engedhetik szabadjára a fantáziájukat. 

A történet részleteiről továbbra sem derültek ki konkrétumok, de az eddigi információk alapján idén is képes lesz újat mutatni a CW szuperhősös all-star gálája. 

A három éjszakán át tartó esemény december 9-én veszi kezdetét. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.