Hirdetés

Assassins Creed film hamarosan

|

Egy Ubisoft interjú folyamán megtudhattuk,hogy nem csak feltételezés, a sikeres játékból biztosan film készül nemsokára.

Hirdetés

"Ami nagyon fontos az életpályához az részben a transzmédiai ajánlás. Minden akció figura, könyv, kiadás, és most egy film is a következő évre. Szóval ez nem csak egy játékról szól, itt már egy úgynevezett globális márkáról beszélhetünk, és ez az az életpálya menedzsment amit felakarunk állítani."

Mindenestre tudhatjuk, hogy a forgatásra nagyon erősen koncentrálnak, és megpróbálják minél hamarabb a nézők elé tárni a vásznon, milyen is lehet az Assassins Creed a játék világon kívül. Azt hiszem ez a legbíztatóbb hír egy rajongó számára Michael Fassbender főszereplésén kívül.

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.