Hirdetés

Rendezőt kapott az Átok reboot

|

A Körök rebootja nem sok vizet zavart, de Sam Raimi produkciós cége, a Ghost House Pictures megpróbálkozik egy másik nagy japán horror, az Átok feltámasztásával. Hat éve jelentették be, most történt valami érdemleges is a projekt kapcsán.

Hirdetés

Megkockáztatjuk, hogy a kútból, az ágy alól, a tévéből, meg mindenféle sötét helyekből kimászó, hosszú hajú kislányok és hasonló entitások ideje már lejárt, ezt tökéletesen bizonyította az idén mozikba került Körök (Rings) érdektelenségbe fulladása is. Hat éve azonban kicsit még más szelek fújtak és Sam Raimi produkciós cége, a Ghost House Pictures bejelentette, hogy megpróbálkoznak az Átok rebootjával. És lényegében ennyi történt azóta is a tervezettel, de ennyi év után most beindult a gépezet. 

Hirdetés

A Deadline számolt be róla, hogy sikerült megtalálni a rendezőt a film élére Nicolas Pesce személyében, aki tavaly debütált Anyám szeme (The Eyes of My Mother) című horrorjával a Sundance Filmfesztiválon, méghozzá zajos sikerrel. Pesce egyébiránt nem csupán az irányítást ragadja magához, de a tollat is, ugyanis átírja Jeff Buhler (Éjféli etetés) 2014-es forgatókönyvét. Egyelőre nem tudni, hogy milyen újításokat kapunk a korábbi filmekhez képest vagy hogy a rendezőnek milyen elképzelései vannak. 

Ti mit vártok a reboottól?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.